Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αμερικανιά Vs λίβα! (1-0)

Γενικά, δεν είμαι και πολύ φαν της Αμερικάνικης κουζίνας. Πιο συγκεκριμένα, δεν είμαι φαν των εξ-Αμερικής-στυλ ρόφημα φραπουτσίνο, μοκατσιόλα, ζαχαροκουλουρίνο, φραπομοκαπροφιτερόλα, μπακλαβοκαφεδίνο κλπ, κλπ. Έλα όμως που εν όψη καλοκαιριού και με το λίβα να δείχνει τα πρώτα του δόντια, πειραματίστηκα με κάτι εναπομείναντα αχλάδια και δημιούργησα το εξής πεντανόστιμο 'έργο τέχνης'... !


Milkshake αχλάδι (αυτό που έχει πίσω την ουρά).
Για 2 άτομα (ε, να λερώσεις μπλέντερ μόνο για πάρτυ σου?)

2 αχλάδια
250γρ φρέσκο γάλα
1 κουταλιά μέλι
Κανέλλα
Παγάκια
Παγωτό

Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα κόβουμε κομμάτια. Τα ρίχνουμε στο μπλέντερ μαζί με το γάλα και λίγο κανέλλα και τα χτυπάμε. Ρίχνουμε 2 κουταλιές παγωτό (βανίλια), 6-7 παγάκια, μια κουταλιά μέλι και λίγο ακόμη κανέλλα και ξαναχτυπάμε μέχρι να αφρίσει. Σερβίρουμε με χοντρά καλαμάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχείο